ROLLATOR UPLIVIGN TRIVE GROEN ROLLATOR UPLIVIGN TRIVE GROEN ROLLATOR UPLIVIGN TRIVE GROEN ROLLATOR UPLIVIGN TRIVE GROEN ROLLATOR UPLIVIGN TRIVE GROEN ROLLATOR UPLIVIGN TRIVE GROEN
ROLLATOR UPLIVIGN TRIVE GROEN ROLLATOR UPLIVIGN TRIVE GROEN ROLLATOR UPLIVIGN TRIVE GROEN ROLLATOR UPLIVIGN TRIVE GROEN ROLLATOR UPLIVIGN TRIVE GROEN ROLLATOR UPLIVIGN TRIVE GROEN
ROLLATOR UPLIVIGN TRIVE GROEN
0 Reviews | Review toevoegen
Compacte "dubbel plooibare" rollator, plooit op in twee richtingen

Artikelnummer

65-121492

Verzendkosten

€ 0,00

Standaard levertijd

4 à 5 werkdagen

€ 444,00
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen
 

Trive: Wendbare rollator met Brits design

Trive is een rollator van een Britse fabrikant die kwaliteitsvolle rollators levert met oog voor authenticiteit en elegantie. De Trive is een zeer wendbare en compacte rollator. Deze combinatie zorgt ervoor dat de Trive een rollator is waarmee je graag gezien wordt. 

Dubbel plooibare rollator

De Trive van Uplivin is dubbel plooibaar. Dat wil zeggen dat je de Trive zowel in de lengte als in de breedte kunt opvouwen. Hierdoor is de rollator zelfs in de kleinste ruimtes eenvoudig op te bergen. Je plooit de Trive rollator eenvoudig met één hand door de zitting op te tillen. Daarnaast plooit de Trive weer net zo eenvoudig terug open. 

Trive: lichtgewicht rollator van hoge kwaliteit

De Trive is niet enkel eenvoudig op te bergen, maar ook erg handig in gebruik. Dankzij het lichte gewicht van 6,5 kilogram en de wendbare wielen, manoeuvreer je je gemakkelijk in jouw woonkamer of door smalle voetpaden. De Trive rollator is gemaakt van aluminium, een duurzaam materiaal. Zo ervaar je maximale steun van een hoge kwaliteit rollator die toch erg wendbaar is. Ideaal als je slecht ter been bent, maar nog wel graag op pad wilt. 
 

All-inclusive rollator

De Trive rollator is elegant, sterk, wendbaar en gemakkelijk op te bergen. Wat wil je nog meer? Een unieke lederen tas, lederen rugleuning, een handige reistas en stokhouder misschien? Deze accessoires worden namelijk standaard bijgeleverd bij de Trive rollator. Daardoor is de Trive een echte allround en all-inclusive rollator! 

Kenmerken:

  • Gewicht: 6,5 kg

  • L/B/H: 69 / 65 / 84-96

  • Zitbreedte: 40 cm

  • Zithoogte: 58 cm

  • Max gewicht: 130 kg


• Beschikt u over een voorschrift van de huisarts of specialist voor dit product en wenst u graag tussenkomst van de mutualiteit, dan komt u in aanmerking voor een gedeeltelijke tegemoetkoming van het RIZIV.
• Tegemoetkoming is niet geldig bij online aankoop. Maak een afspraak bij ons via mail (info@blessurotheek.com) of bel 03 257 03 58. We helpen u graag verder in onze winkel.

Sorteren op:

Review toevoegen

Geen reviews gevonden.