TOILETVERHOGER INVACARE AQUATEC AT900 TOILETVERHOGER INVACARE AQUATEC AT900 TOILETVERHOGER INVACARE AQUATEC AT900 TOILETVERHOGER INVACARE AQUATEC AT900 TOILETVERHOGER INVACARE AQUATEC AT900
TOILETVERHOGER INVACARE AQUATEC AT900 TOILETVERHOGER INVACARE AQUATEC AT900 TOILETVERHOGER INVACARE AQUATEC AT900 TOILETVERHOGER INVACARE AQUATEC AT900 TOILETVERHOGER INVACARE AQUATEC AT900
TOILETVERHOGER INVACARE AQUATEC AT900
0 Reviews | Review toevoegen
stabiele, stevige, toiletverhoger van de Duitse firma Invacare met deksel en afneembare armsteunen

Artikelnummer

65-206603-C

Verzendkosten

€ 6,00

Standaard levertijd

4 à 5 werkdagen (indien voorradig)

€ 106,00
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen
 

De Invacare Aquatec 900 is een design toiletverhoger met deksel en armsteunen voor extra steun bij zitten en rechtstaan. De ergonomische armleuningen zijn opklapbaar zodat het ook mogelijk is om enkel één armleuning te gebruiken.
Speciaal voor ondersteuning van ouderen of minder-validen. De Aquatec 900 toiletbrilverhoging brengt de toiletbril hoger van de vloer en vermindert het buigen, zodat men comfortabeler naar het toilet kan gaan.

U kunt deze toiletverhoger plaatsen of verwijderen zonder gereedschap te gebruiken. Dit door het eenvoudige clipsysteem waar de Aquatec 900. Deze clips maken deel uit van de Aquatec toiletverhoger en daardoor kan men deze niet kwijt geraken. De onderdelen van de Aquatec 900 zijn gemaakt van kunststof en zijn daardoor roestvrij. De kunststof is met haar gladde oppervlak en afgewerkte contouren simpel en snel te reinigen. De Aquatec 900 is verstelbaar in drie zithoogtes nl. 6 cm, 10 cm of 15 cm hoog.

Robuust materiaal: gemaakt van sterk robuust kunststof met strakke lijnen voor eenvoudige reiniging en desinfectie.

Hoge veiligheid: onze verhoogde toiletbril met armleuningen kan naadloos met twee zijdelingse klemmen worden bevestigd en verwijderd om stabiliteit te garanderen.

Gemakkelijk in onderhoud.

Kleur wit.

Kenmerken: 

  • Gewicht: 5 kg

  • breedte: 36 cm

  • hoogte: 10 cm

  • lengte: 42.50 cm

Sorteren op:

Review toevoegen

Geen reviews gevonden.