U kan bij de Blessurotheek - OrthoShop Antwerpen terecht voor steunzolen op maat. U hoeft hiervoor geen afspraak te maken en kan gewoon langskomen tijdens onze openingsuren. 

Wat brengt u mee?

  • identiteitskaart
  • 3 klevers van de mutualiteit
  • voorschrift van de specialist (indien het geval)

U heeft een voorschrift van een specialist
Wanneer u een voorschrift van de specialist (o.a. orthopedist) dan heeft u recht op een tegemoetkoming van 25,02 euro per zool of 50,04 euro per paar, dit hernieuwbaar om de twee jaar voor personen ouder dan 18 jaar en om het jaar voor personen jonger dan 18 jaar. 

U heeft geen voorschrift van een specialist
Ook wanneer u geen voorschrift heeft voor steunzolen kunnen wij u helpen met uw probleem. U kan steunzolen op maat laten maken, maar u heeft geen recht op een tegemoetkoming van de mutualiteit.

Welk materiaal wordt er gebruikt?
De keuze van het materiaal van uw steunzool is afhankelijk van wat de specialist heeft voorgeschreven. De materialen zijn uiteenlopend bvb. kurk, leder, sportsteunzool. Indien u geen voorschrift van de specialist dan kan u het materiaal zelf kiezen. 

Praktisch

  • openingsuren: maandag tem. vrijdag (uitgezonderd feestdagen) / 09u-12u en 14u-18u
  • adres: Jan van Rijswijcklaan 290, 2020 Antwerpen (gelegen op de hoek van de Jan de Voslei)
  • parking: gratis parkeren bij Park + Ride Olympiade (gratis de eerste 12u) & bij Christus Koningkerk. Bij de winkel zijn er 2 parkeerplaatsen voor invaliden. Beste klant, 

Wij zijn nog volop bezig met alle producten op de webshop te plaatsen.
Wanneer het gewenste product nog niet online staat, gelieve ons een mailtje hiervoor te sturen. 

Sportieve groeten, 
Blessurotheek team